2000: Team Den Bl? Avis stormer frem p? Ring Knutstorp

9 og 10 afdeling af de danske Formel Renault mesterskab blev i weekenden afviklet på Ring Knutstorp i sverige. Vi har i det tidlige forår testet i to dage på banen med både Jacob Ludvigsen, Dennis Wounlund og Jens Renstrup. Banen der ligner...

9 og 10 afdeling af de danske Formel Renault mesterskab blev i weekenden afviklet på Ring Knutstorp i sverige. Vi har i det tidlige forår testet i to dage på banen med både Jacob Ludvigsen, Dennis Wounlund og Jens Renstrup. Banen der ligner vor hjemlige Ring Djursland viste sig at være perfekt for Jacob Ludvigsen. Jacob ynder de skarbe kurver og hurtige sving og kunne hurtigt finde et godt setup i tidtagningen, derimod havde Dennis Wounlund der ellers var hurtigst af alle i forårstesten, store problemer med banen denne gang.

Jeg føler mig godt tilpas på banen og syntes godt om layoutet "banen passer godt til min kørestil og jeg kunne let komme med i front i første heat hvor Claus Madsen åndende mig i nakken under hele løbet" fortæller Jacob Ludvigsen. Andet hest var straks lidt mere besværligt idet mine dæk begyndte at blive varme, og var det bedste jeg kunne opnå i andet heat var en 4 plads fortsætter Jacob. At jeg rykker op i stillingen er bare med til at gøre weekenden endnu bedre og jeg glæder mig til Ring Djursland i august som er min danske farvoritbane og med kun 12 point til Tom Pedersen er der mulighed for at avancere igen.

Denne weekend vil jeg helst glemme, fortæller en skuffet Dennis Wounlund, Jeg kunne ikke få det til at køre tidtagningen og måtte skuffet se startplaceringer i midten af feltet og første heat var ikke mere vellykket end tidtagningen. I andet heat skulle jeg til at overhale min teamkammerat Jens Renstrup men en pludslig manøvre fra Jens mens jeg var midt i en overhaling gjorde at vi begge røg af sporet men jens kunne fortsætte - surt! fortæller Dennis Wunlund.

Jeg er ved at få mere fart i bilen, men må erkende at feltet er skrapt og man kommer ikke sovende til resultaterne, fortæller Jens Renstrup. Mine tidtagninger er ved at gå bedre og jeg kan nu være med i top 10 og med lidt mere test og løbserfaring kommer jeg! I andet heat havde Dennis og jeg et sammenstød og dommerne mente det var min skyld, desværre så jeg ikke min advarsel og måtte modtage en diskvalifikation.

Henrik er på ferie i Frankrig, Flemming Nymark og mekanikere har styret teamet denne weekend og jeg må sige at jeg er imponeret af Jacob's modne kørsel og med lidt mere erfaring og held på Jyllands Ringen så bliver han en alvorlig trussel til de forreste i feltet. Dennis har denne weekend haft en offweekend men kommer strækt igen på Ring Djursland, også Jens har imponeret ved igen at rykke frem i tidtagningen, fortæller Flemming Nymark.

<pre> DM stilling pr.22juli 1 211p Philip Andersen, Team Den Blå Avis 2 112p Tommy Jespersen, Team Århus Racing 3 107p Claus Madsen, Team Color Racing 4 88p Tom Pedersen, Team Vision Racing 5 76p Jacob Ludvigsen, Team Den Blå Avis 6 64p Dennis Wounlund, Team Den Blå Avis

-tdba-

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault
Drivers Philip Andersen , Jens Renstrup