2000: Team Den Bl? Avis Ring Djursland meddelelser

Team Den Blå Avis kunne idag øge forspringet i den spændende Formel Renault klasse på Ring Djursland, Philip Andersen, Risskov kunne idag øge sit forspring i mesterskabet. Jeg er nu 64 point foran Tommy Jespersen og kan tage det lige mere ...

Team Den Blå Avis kunne idag øge forspringet i den spændende Formel Renault klasse på Ring Djursland, Philip Andersen, Risskov kunne idag øge sit forspring i mesterskabet. Jeg er nu 64 point foran Tommy Jespersen og kan tage det lige mere roligt end i starten, jeg bruger det danske mesterskab til ekstra træning når jeg kører i Eurocuppen hvor konkurrencen er meget skrap, fortæller Philip Andersen.

Men også Philips teamkammerat Jacob Ludvigsen, Beder kunne i dagens andet løb være ultra godt tilfreds idet han med Tommy Jespersen lige i hælene alle omgange kunne passere målstregen lige efter Philip. Jacob kører sin første sæson i Formel Renault og viste i eftermiddages heat meget moden kørsel og havde alle omgangene Tommy Jespersen under "kontrol", fortæller teamchef Henrik Nymark.

Alt i alt er teamet godt tilfredse vi har arbejdet og testet meget for at nå så langt og det er dejligt at se at frugten er ved at komme i hus, vi kommer med guld og sølv fra sidste år og har forberedt os endnu bedre, og konkurrencen er bestemt også blevet skrappere, fortæller en glad teamchef.

Vedlagt billed af Jacob Ludvigsen nr. 3 og Tommy Jespersen nr. Samt pointstillingen pr. d.d.

-tdba-

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault
Drivers Philip Andersen