2000: Team Den Bl? Avis - Formel Renault Eurocup p? Silvestone

Team Den Blå Avis kørerne Philip Andersen og Tom Keller starede dagen i den frie træning efter at have gennemarbejdet data og en gåtur på banen igår aftes har vi til idag lavet nogle justeringer på bilerne og fundet et par fif rundt på ...

Team Den Blå Avis kørerne Philip Andersen og Tom Keller starede dagen i den frie træning efter at have gennemarbejdet data og en gåtur på banen igår aftes har vi til idag lavet nogle justeringer på bilerne og fundet et par fif rundt på banen.

Morgenens test gik væsentlig bedre end i går, vi fortsatte testen på gårdagens brugte dæk, mens andre satte friske dæk på og det giver ca. 1 sek her på banen. Tiderne var dog blevet lidt hurtigere for alle men vi kom ca. 4tiendedele tætter på den forreste.

I tidtagningen gik det endnu bedre for Tom men desværre måtte Philip en tur uden for banen allerede på 2 omgang dog nåede han at sætte en tid 8 tiendedele hurtigere end i morgens test - nu har jeg fundet grænsen kunne han glad fortælle også data'en bekræfter dette. Tom var flyttet frem the 21ende pladsen men kun 1.4 sek efter Eric Salignon (F) og vi fandt en lille forbedring i bilen vi ikke kunne nå at udnytte pga rødt flag.

Igen imorgen formiddag er der en tidtagning og derefter kl. 1545 afvikles 2 afdeling af Eurocup Formel Renault. <pre> Tidtagning 1: 1: Eric Salignon (F) 1:48:398 2: Nicolas Lapierre (F) 1:48:602 3: Hannes Lachinger (AUT) 1:48:754

12: Robert Schlunssen (DK) 1:49:454

21:    Tom Keller (L) Team Den Blå Avis         1:49:829
31:    Philip Andersen (DK) Team Den Blå Avis   1:50:533

-tdba-

Be part of something big

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault
Drivers Eric Salignon , Nicolas Lapierre , Philip Andersen , Robert Schlunssen