2000: T?k kamp mellem 3 ?rhus k?rere i Formel Renault

Team Den Blå Avis sætter alle sejl til denne weekend, for at sikre sig endnu en plads på sammlen i årets mest spændende DM finale i Formel Renault på Jyllands Ringen. Teamet kunne allerede før Grand Prix danmark sikre sig guldet med Team ...

Team Den Blå Avis sætter alle sejl til denne weekend, for at sikre sig endnu en plads på sammlen i årets mest spændende DM finale i Formel Renault på Jyllands Ringen. Teamet kunne allerede før Grand Prix danmark sikre sig guldet med Team Danmark støttede Philip Andersen, men vi satser på at samle endnu en medale op i weekenden.

Med kun 20 point til 3 pladsen og 26 point til anden pladsen og eftersom der er 84 point at køre om, kan alt ske endnu, Jacob Ludvigsen har alle muligheder for at sikre sig en podieplads og med en smule held kan det bliver til endnu en medalje til Team Den Blå Avis den kommende weekend.

"Det er klart at nu hvor sæsonen i danmark er ved at være slut er det ekstra spændende at der ligger 3 - 4 biler så tæt som de gør, og der er ingen tvivl om at alle vil gøre deres bedste" fortæller teamchef Henrik Nymark og fortsætter "Heldigvis er det nogle erfarende herrer der skal kæmpe til sidste dråbe og med Tommy Jespersen, Team Århus Racing og Claus Madsen, Team Color Racing for vor Jacob Ludvigsen noget at se til, men Jacob viste sikker stil i testen og har nu et ultra godt tag i Jyllands Ringen"

Team Den Blå Avis

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault
Drivers Philip Andersen