2000: Racing Denmark/Team Den Bl? Avis ans?tter italiensk Engeneer

Racing Denmark / Team Den Blå Avis, Formel Renault team har ansat Gian Sandro Campi som engeneer i vort Formel Renault team Gian der kommer fra Milano er uddannet engeneer fra Calmers University med speciale i støddæmpere og areodynamik. Vi...

Racing Denmark / Team Den Blå Avis, Formel Renault team har ansat Gian Sandro Campi som engeneer i vort Formel Renault team Gian der kommer fra Milano er uddannet engeneer fra Calmers University med speciale i støddæmpere og areodynamik.

Vi venter os meget af samarbejdet og glæder os til at kunne flytte os længere frem især i Formel Renault Eurocuppen men selvfølgelig også i det danske mesterskab.

Gian kommer til at opholde sig en del på vort værksted og deltager samtidig også til test og løb for både vort Eurocup- og Danske Formel Renault team.

Foruden opgaver med os skal Gian også fungere som raceengeneer på søndage for et italiensk GT team med en Crysler Viper under Eurosport raceweek. Vi er nødt til at have input udefra hvis vi fortsat skal udvikle os og tiltrække nye kører til vort team, fortæller teamchef Henrik Nymark.

-tdba-

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault