2000: De Bl? h?lder kul p? Ring Djursland

Vi glæder os til denne weekend til racet på Ring Djursland hvor vi tidligere har fejret mange succes og denne gang skulle meget gerne blive en superoplevelse idet vi har chancen for at sikre os guldet i Formel Renault mesterskabet med Philip ...

Vi glæder os til denne weekend til racet på Ring Djursland hvor vi tidligere har fejret mange succes og denne gang skulle meget gerne blive en superoplevelse idet vi har chancen for at sikre os guldet i Formel Renault mesterskabet med Philip Andersen.

Men vi ser frem til en kanon weekend idet Jacob senest har vist fantastiske takter og efter hans superløb på Ring Knutstorp så er han mere tændt en nogensinde og en podieplads er absolut en mulighed på den bakkede bane på Djursland. Også Dennis Wounlund, som i de sidste løb har haft en downperiode er tilbage i storform, jeg har fundet formen igen og glæder mig helt vildt til weekenden.

Jens Renstrup var med os på Spa da vi sidste weekend deltog i Eurocuppen med Philip Andersen og Tom Keller. Den bane er bare så fed og hold da helt kæ... hvor de kører stærkt, jeg har set hvad en Formel Renault kan og nu bliver det spændende og vise det på Ring Djursland, Eau Rouge, giver lidt i ryggen og mon ikke det kan bruges på Ring Djursland, fortæller en storsmilende Jens Renstrup.

Dansk Mester (næsten) igen, kanon fremgang i Eurocuppen det går faktisk ufatteligt godt. Vi har allerede nu nået en del af de resultater vi satte næsen op for i begyndelsen af året, fortæller teamchef Henrik Nymark. Weekenden bliver spændende for os vore "nye" kørere har alle fået lidt mere kul på farten og så håber vi at det kan veksles til nogle pokaler.....

-db-

Be part of something big

Write a comment
Show comments
About this article
Series Formula Renault
Drivers Philip Andersen , Jens Renstrup