FIM

Kyalami: Event schedule

<pre> KYALAMI EVENT SCHEDULE 5/6/7 APRIL 2002 Friday Timing Category Program 09.30-10.15 (45 mins) W Supersport Free Practice 10.30-11.30 (60 MINS) W SBK Free Practice 13.15-14.00 (45 mins) W ...

<pre> KYALAMI EVENT SCHEDULE 5/6/7 APRIL 2002

Friday Timing Category Program 09.30-10.15 (45 mins) W Supersport Free Practice 10.30-11.30 (60 MINS) W SBK Free Practice 13.15-14.00 (45 mins) W Supersport Qualifying Practice 14.15-15.15 (60 mins) W SBK Qualifying Practice 15.30-16.00 (30 mins) Sidecar W.C. Free Practice 17.00-17.30 (30 mins) Sidecar W.C. Qualifying Practice

Saturday Timing Category Program 10.00-10.45 (45 mins) W Supersport Free Practice 11.00-12.00 (60 mins) W SBK Qualifying Practice 12.15-12.45 (30 mins) Sidecar W.C. Qualifying Practice 12.55-13.25 (30 MINS) Pit Walk Pit Walk 13.45-14.30 (45 mins) W Supersport Qualifying Practice 14.45-15.45 (60 mins) W SBK Free Practice 16.00 W SBK Superpole 17.00 Sidecar W.C. Superpole


1Sunday Timing Category Program 09.20-09.40 (20 mins) W SBK Warm up 09.50-10.10 (20 mins) W Supersport Warm up 10.45-11.15 (30 MINS) Harley Davidson Parade 11.10-11.30 (20 mins) Pit Walk Pit Walk 12.00 W SBK RACE 1 (25 laps 106.575 km) 13.20 W Supersport RACE (25 laps 106.575 km) 15.30 W SBK RACE 2 (25 laps 106.575 km) 16.25-16.40 (15 mins) Sidecar W.C. Warm up 17.10 Sidecar W.C. RACE (19 laps 80.997)

KEY: W SBK = Superbike World Championship W Supersport = Supersport World Championship Sidecar W.C. = Sidecar World Championship

-aa racing-

Be part of something big

Write a comment
Show comments
About this article
Series FIM , World Superbike