Bl? Mekaniker som st?vsuger

Racing Denmark / Team Den Blå Avis's mekaniker Ole Schack, drog i sidste uge afsted på 14 dages ophold hos Den Blå Avis Formel 3000 team. Startede med at være med til Formel 1 Grand Prix'et på Silverstone, for derefter at være på Den Blå...

Racing Denmark / Team Den Blå Avis's mekaniker Ole Schack, drog i sidste uge afsted på 14 dages ophold hos Den Blå Avis Formel 3000 team.

Startede med at være med til Formel 1 Grand Prix'et på Silverstone, for derefter at være på Den Blå Avis "workshop" i dagene indtil teamet imorgen drager afsted til testen på Spa.

Ole Schack har siden teamet kom tilbage på workshoppen suget så meget information til sig at Den Blå Avis Formel 3000 engeneer i spøg fortalte Ole at han desværre ikke kunne forlade stedet i live, hans information kunne ikke slippe ud!.

Det er klart at man i så kendt team må bruge mange kræfter på at holde sig helt fremme og alle dele bliver checket hver gang, Lola chassis skilt ad og checket for småskader, fortæller Ole.

Selv om vi i vort eget team med Formel Renault'er også skiller bilen ad så er der alligevel forskel, værktøjet er mere specificeret og de har selv krearet specialværktøj til at lave opsætning. Vi har netop haft bil nr. 1 igang og 450 hk fra Zytek lyder fantastisk - og selv om vore FR også tager gasse let, ja så er det intet at regne her. Imorgen tager vi til Spa og så bliver det spændende at se hvordan de arbejder under tests, fortsætter Ole

-Henrik Nymark

Write a comment
Show comments
About this article
Series F3000